Fritt Ord gir Peder Nøstvold Jensen 75 000 kroner i støtte til hans bokangrep på nettopp det frie ord. Det må kalles et selvmordsforsøk.

Den mest brutale undertrykking av ytringsfriheten som tenkes kan er drap på sine meningsmotstandere. Anders Behring Breivik frarøvet 77 mennesker livet og dermed også ytringsfriheten i sin bestialske terroraksjon. Hans viktigste inspirasjonskilde var Peder Nøstvold Jensen som feigt nok gjemte seg bak psevdonymet Fjordman inntill han ble avslørt. I ettertid har Jensen på sitt like feige vis tatt avstand fra at Breivik satte ideene hans ut i livet, men det har ikke stanset han i å fortsette med å spre sitt hatefulle budskap. Hvem av dem som står på hatlista til Jensen kommer til å bli skutt når en annen av hans tilhengere følger opp i Breiviks fotspor?

I tillegg til innvandrere generelt og muslimer spesielt er et av de fremste hatobjektene til Jensen pressen og NRK. Han har i flere innlegg tatt til orde for alt fra fjerning av pressestøtten til nedlegging. Nå holder han på med å lage en bok som han selv omtaler som et korrektiv til pressens ubalanserte og fiendtlige deknng av Breivik-saken. Jensen er en forsiktig mann. Han sier ikke direkte at journalister han misliker bør skytes. Breivik hadde likevel ikke noe problem med å forstå budskapet til Fjordman da han satte AUF på hatlista. Det har nok ikke de andre tilhengerene hans heller.

I denne situasjonen er det Jensen får 75 000 kroner i støtte fra Fritt Ord til sitt bokangrep på ytringsfriheten! Her begår Fritt Ord et selvmordsforsøk.